Levering met hypotheek

Nadat je een woning hebt gekocht, maakt de notaris daarvan een akte daarvan een akte van levering op tussen verkoper en koper. Dit is nodig om eigenaar te worden van de door jou gekochte woning.

Diensten

Jouw offerte

Standaard akten van Levering met hypotheek € 605,-
Bijkomende kosten en kadasterkosten KIK*€ 358,94
Totaal€ 963,94

* Let op: Kadasterkosten op basis van inschrijving volgens het KIK-systeem. Klik hier voor de voorwaarden. De totaalprijs is € 1.104,94 als wij jouw akten niet volgens het KIK-systeem kunnen opmaken en inschrijven. Kunnen wij één akte wel en één akte niet KIK inschrijven, dan is de totaalprijs € 1.034,44. Onze prijzen zijn inclusief BTW.

De akte van levering moet bovendien bij het Kadaster worden ingeschreven. Financier je de aankoop van je woning bij een bank, dan vraagt de bank je om je woning in hypotheek (=onderpand) aan de bank te geven. De bank kan bij financiële problemen aan jouw kant, je huis verkopen. De opbrengst wordt allereerst door de bank aangewend om je achterstanden en je schuld in te lossen. Dit geeft de bank een grote mate van zekerheid dat de lening zal worden terugbetaald. Van de hypotheekverlening maakt de notaris een akte op die bij het Kadaster moet worden ingeschreven.

Uitbreiding mogelijk met Starterspakket samenlevingsovereenkomst/testamenten voor € 559,-


DGF Notarissen

Meer behoefte aan volledige notariële ontzorging zoals uitgebreide service en advies?